fbpx

Trouw aan mezelf!
Leven Zoals ik écht ben.
Ik ga volledig mijzelf zijn en ik ga verder met gelukkig zijn.
Zodat mijn kinderen echt leren wie ik ben en echt kunnen zijn wie zij zijn.
Ik trek één lijn en ga nooit meer terug naar hoe het was.
meer hoef ik niet te doen!

Schaamteloos moederschap

hET LIGT NIET AAN JOU

Er is geen perfect model voor moederschap en ondernemer zijn. Het is proberen terwijl je al bezig bent. Je ziet het niet of nauwelijks om je heen maar het is wel mogelijk! Maar daarvoor moet jij wel de ruimte claimen. Je bent niet machteloos maar je moet wel die stap zetten. Want andere mensen gaan het niet voor je doen! Reclaim your power. Maar je moet eerst die leegte in en je kan niet een leegte inspringen zonder een lijdraad. Dat gaat je niet lukken zonder iemand die je hand vasthoudt, die je support en je begeleid terwijl het grote onbekende onderzoekt. En diegene ben ik!

Jezelf zijn

Het is een uitgekauwd woord. Misschien denk je ik ben al mezelf.

Maar settel jij je omdat anderen in je omgeving dat ook doen? Ben je bang om soms uit te boot te springen? Speel je het vaak op veilig? OF blijf je altijd binnen de marge?

Durf jij ook het buitenbeetje te zijn en wil je leren om die afwijker te worden?
In dit traject leer je het! Want je mag moeiteloos voor je waarde staan!

Gewoon jezelf zijn meer hoef je niet te doen!

Gewoon jezelf zijn
meer hoef je niet te doen!

Ik hoor heel veel moeders dat ze het gevoel hebben dat ze alles maar half doen.

Stress en balans en alle ballen hooghouden is het lastigste.
Geen tijd voor het huishouden als ze willen ondernemen. Of geen tijd voor hun onderneming omdat hun kind straks weer van school op de opvang gehaald moet worden.

Tijd en balans en hoe je al die ballen hoog moet houden? Ja dat geeft juist stress, helemaal als je altijd het gevoel hebt dat je iets of iemand te kort doet. Hoe denk je trouwens over jezelf als het bovenstaande gebeurd? Alsof jij wel goed genoeg bent toch

Geweldig dat je ambiteus bent, maar hoelang gaat dat al ten koste van jezelf? Geweldig dat je een geweldige moeder wilt zijn, maar hoelang blijf je jezelf voorbijrennen zonder voor jezelf te zorgen?
Geweldig dat je dromen hebt, maar niet als je hierdoor nog meer stress, frustratie of het gevoel van altijd achter de feiten aanlopen voelt. Wanneer was het de laatste keer dat je écht gelukkig was?
Elke ondernemende moeders heeft in haar leven een hoop tijd geïnvesteerd waar ze bij hun gezin hadden kunnen zijn en een hoop tijd van hun persoonlijke leven geïnvesteerd omdat ze toegewijd waren aan hun onderneming. Maar hoeveel van deze tijd heeft zijn vruchten afgeworpen? Heeft het je meer vrijheid, rust, meer geld en minder stress opgeleverd?

Veel moeders hoopte dat een onderneming meer tijd zou vrij maken zodat ze meer tijd voor hun gezin zouden hebben. Maar is dat ook zo nu dan?

Er is namelijk geen enkele reden waarom een onderneming een gezin onder druk hoeft te zetten of kapot hoeft maken.

Het moet vast lastig zijn balanceren tussen een vrouw een moeder een business eigenaar te zijn?

Schaamteloos groeien en genieten van je gezin! Je hoeft je niet te schamen voor je ambities. Je bent een goeie moeder

Ben jij een ondernemende moeder die even niet weet of ze nu moet kiezen voor haar gezin, haarzelf of haar grote ondernemersplannen of dromen? Ben jij de ondernemende moeder die soms teveel hooi op haar vork neemt en vaak de belangen van een ander vooropstelt?

Als je het bovenstaande allemaal wil en niet weet hoe dit kan, zonder stress te ervaren of uit balans te raken. Dan kan ik jou als mannelijke systeem- en mindset coach daarbij helpen. Want ik geloof dat jij als ondernemende moeder ambitieus kunt zijn, zonder dat het ten koste hoeft te gaan van jezelf, je gezondheid, je relatie of jouw gezin!!!

Ik weet dat je als ondernemende moeder het soms lastig vindt om écht voor jezelf te kiezen.

Maar is het niet eens tijd om het gevoel van alles maar half te doen;

Of het gevoel van dat je alle ballen allemaal maar in je eentje hoog moet houden, naast je neer te leggen?

Jij mag écht voor jezelf kiezen!!! Want

Wat doen we tijdens het traject?

Unapologetically

Terug naar wie je altijd al bent geweest

De stappen: 

Unapologetically

adverb

Vertaling van "unapologetically" in Nederlands:

onbeschaamd, schaamteloos, zonder excuses , ongegeneerd , omwonden

Onbeschaamd bewegend door deze wereld.

Deze dames gingen je voor

Don’t just take our word for it

Jonathan spiegelt, confronteer en laat je zoveel dingen zien. Zoals hij het zelf ooi zegt "ik geef je een roze bril en jij leert er doorheen kijken". Het heeft mij zeker heel veel verder gebracht en ik vind het de investering dubbel en dwars waard!
Maaike Germeraad
Eigenaar winkel
5/5
De kracht van hem sloeg bij mij naar binnen en ik wist het om te buigen naar mijn eigen kracht. Veder is Jonathan ontzettend lief en gepassioneerd in wat hij doet. Je voelt je veilig en gezien.
Dunja Jekel - Struik
Coach
5/5
Jonathan heeft mij laten inzien dat ik mijzelf altijd tegenhield. Hij hield mij spiegels voor maar wist mij ook te triggeren. Ik heb hierdoor veel dingen op de juiste manier achter mij kunnen laten. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en de eerste doelen behaald!
Eline Kuiper Nijkamp
Salon Martine
5/5
Ik heb belangrijke en grote keuzes gemaakt voor mijzelf, ik heb steeds beter ontdekt wat ik nodig had en waar ik afstand van moest nemen. Het lukte mede dankzij de positieve energie, het luisterend oor en de motivatie van Jonathan.
Sylvia Augusti
I Commit Marketing
5/5

Break the cycle

Door breek de cyclus

als jij gelukkig bent en aan jouw onderliggende patronen, negatieve overtuigingen en familie-systemen hebt gewerkt, dan zit je veel lekkerder in je vel. Dan weet je ook veel beter wat jijzelf nodig hebt en dan kun je ook beter aanwezig zijn bij de behoeftes van jouw eigen kinderen.

Hierdoor geef jij jouw shit ook minder door aan je kinderen. Want dat is pas échte reden waarom ik mijn werk doe. Laat je shit los zodat je er als mens geen last mee hebt

Als ondernemer geen last van hebt en als moeder geen last meer hebt.

systeem werk

familie opstellingen
De shit stopt bij jou!! Toch?

Vooral als wij samen gaan werken!

wat geef je nu door aan je kinderen

Mijn missie: 10.000 kinderen helpen door hun moeders te helpen
0

Voor wie is dit aanbod geschikt?

Jij wilt 100% jezelf zijn!

Wanneer was het de laatste keer dat je tijd voor jezelf over had? Of wanneer was het de laatste keer dat je hoofd niet overvol zat met al die oneindige to -do's van jouw onderneming, gezin of die lading was wat nog op je ligt te wachten als je de kleine op bed legt?

Over 12 maanden heb jij balans tussen jouw gezinsleven en onderneming en weet je ook wat je kunt doen om je herpakken als het wel alle stress aan dek is! • Je weet wat voor jou en je gezin belangrijk is en maakt van daaruit keuzes zodat je die balans tussen jezelf en jouw gezin langdurig kunt blijven vasthouden.
• "No! is a full sentence!" Grenzen, die geef je gewoon aan. Je leert ook hoe jij jouw eigen grenzen kunt bewaken zodat je niet opgebrand raakt omdat je er weer overheen bent gegaan of omdat je geen nee durfde te zeggen.
• Je leert hoe je tijd en hoofdruimte over houdt door jouw onderneming anders in te richten en anders om te gaan met alle ballen die je van jezelf hoog moet houden (huishouden, gezin, gezondheid, onderneming, relatie, vrienden, enz..)

Wat zou jij met al die tijd doen als je tijd en ruimte in je hoofd over hebt?

Die nieuwe spannende richting op met jouw business? Je omzet verdubbelen in de helft minder tijd? Graag willen spreken op een podium?
Je kiest niet meer half en gaat ook niet ergens meer half voor.

Je staat volledig achter jouw eigen keuzes, omdat jij op voorhand allang hebt gevoeld dat het de juiste keuze was!

Na ons traject durf je volmondig zulke 'spannende' beslissingen te maken en ga je er ook vol voor!

Ben je klaar om die UNAPOLOGETICALLY ondernemende moeder te zijn?

Jij wilt groeien

Maar niet ten koste van wat écht belangrijk voor je is: Jezelf en je gezin. Je hebt de grootste plannen maar het lukt nog niet om deze tot uiting te brengen. Je loopt vast in je business of wilt de volgende stap gaan maken.

Jij wilt het beste voor je gezin

Je wilt niet meer op 2 plekken tegelijk hoeven zijn. Je wilt meer tijd met je gezin.

Jij wilt meer rust

A short paragraph describing your company’s goals or mission statement. This section is meant to help visitors understand the purpose of your business. Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis magna.

Jij wilt 100% jezelf zijn!

A short paragraph describing your company’s goals or mission statement. This section is meant to help visitors understand the purpose of your business. Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis magna.

Unapologetically

adverb

Vertaling van "unapologetically" in Nederlands:

onbeschaamd, schaamteloos, zonder excuses , ongegeneerd , omwonden

Maar ze zei dat het leven nooit zo zacht aanvoelde en dat dankzij het delen van onze ziel en het elkaar vertellen van de waarheid, ze meer, zonder excuses zichzelf kon zijn bij iedereen.

Voor wie is dit aanbod NIET geschikt?

Jij wilt 100% jezelf zijn!

Als je besluitenloos bent! als je geen moeder bent Welk besluit je ook neemt, doe het niet half. Maak een 100% ja besluit of een 100% nee besluit! We verspillen namelijk teveel energie aan twijfelen vooraf of achteraf na een besluit. En hoelanger je dat besluit uitstelt hoe meer energie het je blijft kosten. Als je met mij dit jaar aan wilt gaan is het enige antwoord ook of je gaat ervoor of je gaat er niet voor. Er is geen tussen weg. Dus ben je zo'n iemand die zegt nu is niet het omentvoor mij. Dan is dit traject niet voor jou. Dat houdt overgens niet in dat ja JA kunt zeggen en het alsnog super spannend vind. Zoals mijn coavh het zegt, je kunt met een luier aan ja zeggen. (Alsin ik zeg ja maar ik poep in mijn broek!) Welke vraag moet jij aan jezelf stellen of het een ja of een nee moet zijn? (Een hint vraag: Denk je dat je met mij meer kunt bereiken en verder kunt komen dan als je het alleen zou doen?) Dus het is of je doet het of je doet het niet want ik kan mij niet commiteren aan jou als je niet commiteert aan mij. Maar als je aan mij commiteert dan zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij niet faalt!

Deze dames gingen je voor

What
others
say

Toen ik bij Jonathan startte was ik iemand die onzeker was, stress ervaarde en veel piekerde waardoor ik voornamelijk in mijn hoofd zat. Dit zorgde ervoor dat ik werd geleefd en eigenlijk weinig eigen regie had over mijn leven. Door Jonathan ben ik veel meer uit mijn hoofd gekomen en meer in het nu gaan leven. Nu neem ik zelf regie over mijn leven!
Kim Beekman
Juf
5/5
Een paar maanden geleden heb ik het jaartraject afgerond en nu pas merk ik echt hoe veel ik er aan gehad heb. De smoesjes die ik mezelf vertelde weet ik nu te herkennen, om te buigen of te negeren. Tijdens het traject raakte ik vaak gefrustreerd, maar ik heb geleerd zachter voor mijzelf te zijn en soms zelfs trots op mijzelf te zijn. Terugkijkend heb ik er enorm veel van geleerd!
Rachelle Stoffels
Fotograaf
5/5

Waarom een mannelijke coach?

Dit is wat mij anders maakt dan ene vrouwelijke coach .

uberpapa. Wie ben ik

En veel klanten hebben zo nu en dat dingen in hun relatie, communicatie tussen hen en hun oartner.
Miaschien zelfs momenten waarbij je partmer passief is en niet meewerkt en jij die niet goed weet hoe je dit nu anders aan kan pakken.

Wat dan de perfecte oplossing is bennik als een mannelijke coach die jou begrijpt maar de man begrijpt.

Want de tijd dat jij maar alles op je schouder neemt omdat jij en je partner niet op 1lijn en daarom geen team als gezin en in het huishouden zit dat mag echt wel over zijn!

Ik ben daarom de uitzondering dat ik als man juist jou als moeder coach. Want het zet mij in de unieke positie om beide kanten te kunnen zien en je in deze aspecten van het leven totaal anders support dan een vrouwelijke coach zou doen. Vraag dat maar na aan mijn klanten die thuis met de kinderen en in het huishouden steeds meer als team alles aanvliegen en waarbij 'mijn moeders' (mijn klanten.) Niet ten koste van zichzelf zichzelf kapot lopen met de kinderen en het huishouden.

Waarom niet precies zoals ik hierboven opschrijf. Jij neemt je plek in het huis in, leert het vertrouwen om dingen los te kunnen laten en leert hoe je jouw man op zijn plek kan zetten zodat jullie het samen doen.

Want ik begrijp dat als je kinderen in goede handen zijn bij je partner, dan je het dan pas los kan laten om goed voor jezelf te zorgen. Dit bovenstaande is de kers op de taart als wij samen gaan werken. Het is het extraatje waardoor jij ook thuis meer tot rust kan komen omdat je man gelijkwaardig is geworden en daardoor kan jij met een gerust hart eindelijk die tijd voor jezelf nemen.

En dat allemaal omdat jij met een mannelijke coach bent gaan samenwerken.

Je moet je niet tegen laten houden door een probleem die je denkt te hebben. Hou eens tegen iemand anders aan, snt grote kans die die hetzelfde problwem niet ziet!

Jonathan Bouter

To the mother who puts her chileren to bed, then spends some time crying, wishing she "done better" that day... you are enough. You are more than enough. You are your child's entire world. Please, be gentle with yourelf
- The motherhood home
Review compilatie

Unapologetically

Jaar traject

12 termijnen

5855
302 per maand
 • 16 sessies van 2 uur
 • 3 live dagen van 5 uur
 • Sessie om de week
 • Extra persoonlijk begeleiding via WhatsApp (Reageer binnen 48 uur.)

6 termijnen

57555
588 per maand
 • 16 sessies van 2 uur
 • 3 live dagen van 5 uur
 • Sessie om de week
 • Extra persoonlijk begeleiding via WhatsApp (Reageer binnen 48 uur.)

1 termijn

5555
3333 1 malige pilot prijs
 • 16 sessies van 2 uur
 • 3 live dagen van 5 uur
 • Sessie om de week
 • Extra persoonlijk begeleiding via WhatsApp (Reageer binnen 48 uur.)

we zijn hier voor al jouw vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Maak van 2023 geen 2024

Als je er dan klaar mee bent, zorg er dan ook écht voor dat je er klaar mee bent!! Verander echt!

Wat gun je jezelf, anderen en je kinderen ana het einde van 2024? Kan je dit nu ?

 

Als de kinderen groot zijn dan…. 

 

Kun je een besluit nemen om verrder te gaan?

Zonder angst hoef je ook niet dapper te zijn. Maar voren stap zoals dit daar heb je wel lef voor nodig. Ik denk dat lef hebben in je leven is het meest ongelovelijke eigenschap en van de meest belangrijkeste eigenschap om te hebben. Dus is nodig je uit om samen net mij dapper te zijn om dit jaar samen met mij aan te gaan.

Klaar om 2023
achter je te laten?

Unapologetically

adverb

Vertaling van "unapologetically" in Nederlands:

onbeschaamd, schaamteloos, zonder excuses , ongegeneerd , omwonden

Wat er zo geweldig is aan jou is dat je iedere keer volledig jezelf bent op het podium… en dat is waarom mensen van je houden.

Twijfel je nog of coaching wat voor jou is?
Investeren in jezelf kan een grote stap zijn.  Voordat je deze stap neemt vind je het misschien fijn om mij wat beter te leren kennen? Dat kun je doen door geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek via zoom in te plannen.  Dan kijken wij of we een match zijn en of ik je verder kan helpen. Als je samen met mij een traject aangaat, stellen wij van te voren een doel om tijdens het traject aan te werken. Dit doel is iets wat voor jou bijdraagt aan meer vrijheid.  Bij Freedom Motivates staat vrijheid op #1 en daarom garanderen wij dat als jij aan het einde van ons traject niet meer vrijheid ervaart,  dan krijg je 100% van je geld terug.

Take the first step to book al call.

Together we will do the rest.

Boek jouw zoomcall.

Unapologetically

adverb

Vertaling van "unapologetically" in Nederlands:

onbeschaamd, schaamteloos, zonder excuses , ongegeneerd , omwonden

Arlene op de manier waarop Arlene alles zei, met een schaamteloze echtheid